BURGER-BAR

BURGER-BAR Heerlijke burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 209 beoordelingen
9 apr 2020 om 14:56 Bezorging binnen de tijd, geweldig! Helaas geen koolsla, die was op. Champignons heb ik niet gezien. Heb wel een geweldige andere salade gekregen. De burger was top, patat goed, sauzen klasse, ruime portie. Al met al geweldig gegeten en geen klachten.
23 mrt 2020 om 11:41 Fast delivery, tasty burger. I had something happen to the app and ordered twice by mistake. The lady answering the phone in the restaurant fixed it for me and even called back to make sure everything was alright. Many thanks!
23 mrt 2020 om 6:35 Snelle bezorging, top! Burger zoals het moet, erg lekker. Helaas is de Coleslaw op :-( erg jammer. Ik krijg er zoete aardappels voor in de plaats. Door de ruime portie kan ik het niet opkrijgen. Ik ben tevreden en heb goed (en genoeg) gegeten......
3 mrt 2020 om 8:53 Burgers were great fries and onion rings were a bit cold
26 feb 2020 om 12:10 Super
23 feb 2020 om 1:45 De bezorging was weer top! We hadden deze keer ander vlees, leek meer op een platgedrukte gehaktbal i.p.v. een echte burger. Hopelijk is dit iets tijdelijks want het vlees was altijd zo lekker bij Burgerbar! :)
21 feb 2020 om 23:54 Fries portion was really really tiny (and that came as a BIG surprise, as other times it has been...huge!). Taste of both burger and fries is amazing though. Delivery didn't include one ordered item but was at least on time.
19 feb 2020 om 21:57 The burger was burned on the outside and overcooked on the inside! I usually love Burger Bar... first time ordering them for delivery. I was disappointed.... should receive a refund in my opinion :-/
19 feb 2020 om 13:36 Awesome!
19 feb 2020 om 11:33 The order was wrong, due to them getting the order wrong, the food was all wet and soggy and an overall negative experience. The burgers were barely cooked and cold by the time they got to us.
10 feb 2020 om 7:43 Een eersteklas aanfluiting. Mocht je ooit overwegen hier een vegaburger (mee) te bestellen, doe het echt niet! Een grote ronde schijf geperste en smakeloze kikkererwten op een klef broodje. De helft van de bestelling ontbrak ook nog eens :(
30 dec 2019 om 21:50 Took an hour and a half to be delivered and the ingredients were falling out of the burger